Teaming Partner

teaming partner

Als leverancier van klantspecifieke applicaties en toepassingen, zonder focus op IT, is het een uitdaging om bij de fabrikanten en distributeurs van IT oplossingen een goede prijs te krijgen. Vaak komt dit omdat men, om in aanmerking te komen voor kortingen, een bepaalde status moet hebben, of een minimale omzet op jaarbasis moet doen.

Teaming Partner is opgericht met als enig doel, dit type leveranciers te kunnen helpen. Wij zijn in het bezit van de juiste certificeringen, voldoen aan de omzet voorwaarden en hebben de benodigde statussen bij de fabrikanten, zodat we te allen tijde over de beste prijzen kunnen beschikken. Daarnaast kunnen onze specialisten u helpen met het op maat samenstellen van de benodigde IT oplossingen voor uw klant.

Teaming Partner, is geen broker (een leverancier die zijn goederen uit het buitenland haalt met alle daaraan verbonden service uitdagingen), wij hebben contracten met de Nederlandse vestigingen van de vendoren en distributeurs, waardoor u kunt rekenen op lokaal support vanuit de fabrikant.
Heeft een concurrent van u een veel lagere prijs bij uw klant neergelegd, dan is de kans groot dat we u toch nog kunnen helpen de deal te winnen.

Teaming Partner is Uw partner, wanneer u graag in controle blijft over wat er bij uw eindklanten aan IT oplossingen over de drempel komt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om door te nemen hoe we een succesvolle vorm van teaming met u tot stand kunnen brengen.

T: +31 (0)6 4748 7898
E: info@teamingpartner.nl